Juhannus II

26.6.15


Juhannuslauantai aloitettiin pienellä turistikierroksella. Päätettiin käydä pyörähtämässä Kuopiossa! Me ei tietenkään muistettu, että kaikki kaupat on kiinni. Se ei kuitenkaan meininkiä haitannu, koska paikka ei oo niin tuttu ja kaupunki vaikutti tosi idylliseltä.

Tahkon festarit pyörähti käyntiin taas neljän aikaan ja artisti lineup oli vähintään yhtä hyvä, kun perjantaina. Oon ajan myötä alkanut seuraamaan enemmän ja enemmän suomalaisia artisteja. Aiemmin mielenkiinto on kohdistunut suurimmaks osaks ulkomaalaisiin artisteihin ja sen takia monen suomalaisen ryhmän livet on jäänyt näkemättä. Muun muassa Mikael Gabrieli showta en oo ikinä nähnyt aiemmin ja sama koskee Spektiä. Aika huvittavaa sinänsä, kun funtsii, millä alalla toimin…

Loppuillasta päädyttiin viereiseen Piazza yökerhoon, joka oli yllättävän hieno! Paikka oli täysin tukossa ja suurin osa artisteistakin jatkoi sinne. Ilta meni hyvissä merkeissä ja jengillä oli hyvä feng shui. Tunnelma oli siinä mielessä myös laidback, että ihmiset oli helposti lähestyttäviä ja sen takia tuli tutustuttua porukkaan ympäri Suomea.

1. kuva: Sharon

// Midsummer Saturday started off with a small round trip to Kuopio. Of course we didn’t remember that the stores were all closed because of the midsummer festivities but that didn’t matter as the city wasn’t so familiar to us and it seemed really idyllic.

The Tahko Festival started again around 4pm and the artist lineup was at least as good as on Friday. I haven’t really followed Finnish artist so much earlier but now during the last couple of I’ve got more active in that. Due to this I haven’t seen some of the biggest artist performing live yet such as Mikael Gabriel and Spekti who were at the festival on Saturday.

The night continued at the next door Piazza night club which was fully packed and most of the artist continued there as well. It was nice and relaxed and the feng shui was right. The crowd was laidback and I got to know new people from around Finland.


1. picture: Sharon

0 kommenttia