The Barber Shop

12.5.15


Jos et oo vielä kuullut Fredan The Barber Shopista niin nyt on korkea aika käydä testaamassa kyseinen paikka! Rody on ollut mun luottoparturi jo muutaman vuoden ajan ja jälki on kyllä mainiota. Sen lisäksi, että oot tyytyväinen tulokseen niin The Barber Shop paikkana on kiehtova - juuri sellainen, jonka kunnon old school britti parturikaupan olettaisi olevankin.

Liike on täynnä detaljeja: postikortteja löytyy ympäri palloa, seinillä roikkuu mielenkiintoisia tauluja ja hyllyt pullottaa mitä erikoisempia vaha sekä pomade vaihtoehtoja. Musiikki on myös tärkeä osa The Barber Shoppia. Rody on hyvin perillä eri genreistä ja erityisesti brittien indie meiningeistä. Taustalla soi tuoreimmat radio-ohjelmat tai jokin tiukka kappale omasta kokoelmasta. Jukeboxikin on välillä käytössä!

Rodyn juuret ovat sekä Briteistä että Irlannista. Ei siis mikään ihme, että viihdyn kyseisessä paikassa niin hyvin! Läppä lentää ja eipä aikaakaan, kun saksimiset on tehty. Loppuviimeistelyt veitsellä ja vähän vahaa hiuksiin. Letti on "liukas" kuin mikä!

// If you haven't visited The Barber Shop on Fredrikinkatu I highly recommend you do so! Rody has been my barber for a couple of years now and the quality is great. On top of the fact that I've been happy with my cuts The Barber Shop is a very interesting place - it's exactly something you would expect a British styled barber shop to be.

The shop is full of details: you can spot postcards from around the globe, there are numerous interesting paintings on the walls and the shelves are full of different wax and pomade choices. Music is an important part of The Barber Shop. Rody is very knowledgeable about different genres and especially the British indie scene. You'll hear the most interesting radio shows or tracks from Rody's own collection playing in the background. The Jukebox might be in use as well!

Rody's roots are from the UK and Ireland. No wonder I enjoy the place so much! The jokes are non stop and in no time you'll be done. The final touches are by knife and then a little wax. You'll be set with a super slick cut!

0 kommenttia